måndag, april 28, 2008

utfyllnad..

Jag fortsätter min rehabträning och har börjat jobba lite utomhus. Men just nu känns det väldigt tveksamt att jag skulle hinna bli frisk, och ännu mer osäkert om jag skulle bli uttagen till matchen.

torsdag, april 24, 2008

Fortsatt skadad, som vanligt

Jag röntgade låret i förra veckan o de visade sig att de var en viss svullnad på muskeln. Så under denna tid som jag inte har uppdaterat bloggen har jag fortsatt med den grymt roliga/uppiggande rehabträningen. 7h 6dagar i veckan... (onsdagar o lördagar får jag ju iofs åka hem vid 12 tiden)

Annars så har vi nu vunnit reservserien. 1-1 mot chelsea borta blev de i måndags, samtidigt som våra två utmandare spelade lika respektive förlorade. Nu väntar då en reservfinal mot norra seriens vinnare vilket är Liverpool. Om jag inte har helt fel så kommer den finalen gå på anfield (hoppas jag iaf).

I helgen utklassade A-laget lokalkonkurrenten Birmingham med hela 5-1. Måste varit en skön stämning för de som var där, själv låg jag tyvärr kvar i sängen eftersom jag ville utnyttja min enda sovmorgon till fullo.


Till sist kan meddelas att jag har blivit erbjuden ett nytt 1-årskontrakt.

onsdag, april 16, 2008

surt..

Skadan i baksidan låret verkar inte vara särskilt allvarlig, men jag kommer ändå vara borta från spel i 2 veckor.. eller kanske ännu längre..

Reservlaget förlorade igår borta mot Fulham med 2-0. En jämn, tråkig match som jag följde med o kollade på eftersom vi hade chans att ta hem serien. Nu blev det inte så och jag valde att gå inomhus i andra halvlek för mitt öra började göra för ont ute i kylan. Har ju drabbats av en öroninfektion som jag äter piller för(ett plus är iofs att jag slipper simma i poolen nu). Jag känner verkligen hur otursfylld min säsong nu avslutats med skador o dylikt. Får hoppas jag hinner tillbaka o vara med o vinna något innan sommaren är här.

Det räcker ju med 2 poäng på de återstående 2 matcherna för att kamma hem Reservserien. Sen är det final mot seriesegraren i norra serien(Liverpool) som gäller.

Min träning just nu består bara av lätta stretchövningar för baksidan låren, cykling, elektrisk behandling och massage...

söndag, april 13, 2008

Sträckte mig igen...

Jag fick starta i u18lagets sista seriematch för året, borta mot Norwich. Tog bara 30-35 min så sträckte jag mig lite för långt efter bollen och det drog till i baksidan låret. Jag spelade dock halvleken ut innan jag blev utbytt. Just nu känns det mkt tveksamt att jag kommer vara involverad i reservlagets match på tisdag.

Matchen slutade för övrigt 2-2. Vi hade grymt många lägen i början av matchen och borde ha lett med åtminstone 3-4 bollar. Vi tog faktiskt ledningen med 1-0, men efter två straffar sista 5 min i första halvlek så låg vi under med 1-2 i paus.

torsdag, april 10, 2008

Ännu närmare serieseger

Jag började träna igen i måndags efter "sträckningen" i backsidan låret. Jag fick sitta på bänken i onsdagens reservlagsmatch hemma mot Portsmouth. Vi hade ett bra lag med några a-lagsspelare. Portsmouth ställde typ upp med ett juniorlag, hade kanske 1-2 spelare från alagstruppen. Och det syntes redan från början att de spelade för att få 0-0. När sedan deras mittback och lagkapten och kanske enda alagsspelare blev utvisad efter bara 20-30 min så var matchen över. De spelade 4-4-1 med ett väldigt slö anfallare på topp.

Med ett massivt bollinnehav vinner vi med 2-0, dock tog de ett tag in i andra innan första målet kom. Andra målet var riktigt snyggt av delfouneso, lite henry över det hela, speciellt avslutningen. Jag fick komma in sista 5 min när ovan nämnda spelare blev utbytt. Hann dock inte göra mkt mer än att springa runt, alla i laget försökte bara spela av matchen så fick knappt känna på bollen...

Idag torsdag fick vi som inte startade igår träna med u18 laget. Matcher 8v8 med målvakter. 4 st 10 minutare tror jag det var. Imorgon ska jag följa med juniorlaget till Norwich. Matchen spelas på lördagmorgonen men vi åker dit dagen innan och stannar över på ett hotell i närheten. För övrigt sista matchen i u18 serien som laget redan vunnit. Sen är det dags för semifinaler o sen förhoppningsvis final!

Kommer ju förhoppningsvis bli final med reservlaget om vi vinner ligan. De blir då final direkt mot vinnaren i andra (norra)reservserien, vilket är Liverpool..

torsdag, april 03, 2008

nära serieseger

Löpningen förra torsdagen tog hårdare på benen än jag trodde. Jag hade ju precis kommit tillbaks i träning efter 6-7 veckors rehab och var väl inte riktigt redo för att gå för fullt. Mina baksidor lår var så tajta att jag missade matchen i måndags.

Det blev iaf en 1-0 seger över birmingham och nu är vi hyfsat nära en serieseger. 2 poäng ner till tvåan som har spelat en match mer och 4 poäng ner till trean som har spelat en match mer än oss. Vi har 5 matcher kvar innan serien är över, sista matchen spelas i slutet av april tror jag.

Just nu tränar jag fortfarande med sjukgymnasten, men jag hoppas vara tillbaks i träning på lördag och förhoppningsvis få vara med på nåt hörn i matchen nästa onsdag.