onsdag, december 24, 2008

Jul hemma i sverige!

Så nu är man tillbaks hemma i sverige! Mycket skönt. fick hela 5 dagar ledigt, och de känns extra roligt när man hade riktat in sig på att kanske inte få komma hem alls. Har dock vart mycket nu precis innan man åkt hem så ursäktar att jag inte har uppdaterat bloggen mera!

Veckan innan jag åkte hem till sverige bestod av en inställd match, lite träning med a-laget och någon dag ledig. På fredagskvällen hade vi reserver vårat "julbord" som spenderades på en greyhound racingbana i birmingham. Passade väl in med att de nyligen varit personer som blivit inbjudna till träningsanläggningen och talat om spelmissbruk m.m.

A-lagets julfest var någon vecka innan och den skulle vara i london. Ryktades att de skulle hyra limousiner för att åka birmingham-london. Vi reservlagspelare hade blivit inbjudna av alagspelarna, men A-lagstränaren stoppade vårt deltagande av nån anledning när han fick reda på det tyvärr...

Lördag och söndag var vi lediga iaf, och måndag hade vi en intern träningsmatch med några alagsspelare. Efter matchen fick vi göra lite extra sprinter eftersom många skulle få julledigt. Åkte sen alltså tilll sverige måndag kväll, och ska sedan åka tillbaka på söndag eftermiddag. För övrigt kostade flyget "bara" 600 pund tur o retur denna gång.

God Jul till alla läsare!

torsdag, december 11, 2008

Yoga lektioner!

I måndags(förra veckan) efter träningen erbjöds vi spelare att börja med yoga. Jag tror att det är obligatoriskt för målvakterna att gå medans utespelarna får välja. jag var tvungen att gå eftersom sjukgymnasten o fystränaren hoppas på att de ska hjälpa min rörlighet.Jag hörde att enda a-lagsspelaren (förutom målvakterna) som kom till lektionen var luke young. Iaf, det var roligt att pröva på något nytt även om det faktiskt var jobbigare än jag trodde de skulle vara! Får hoppas instruktören kommer tillbaka med jämna mellanrum så det kan ge någon verkan.

På torsdagen fick hela reservlagstruppen träna med hela a-lagstruppen (bortsett från laursen som verkar föredra att inte träna o bara lira matcher i ligan) Var nog första gången i år för mej som jag fick träna med dom, och det är ju självklart roligare att vara med "de stora grabbarna".

Denna måndag skulle vi ha lirat borta mot tottenham men den matchen blev tyvärr uppskjuten på grund av vattenbelagd plan. I och med det har vi då fått ett speluppehåll på 6 veckor mitt under säsongen.. Kanske inte det bästa för en när man försöker komma tillbaks i matchform! Nästa match är i början av januari..

Fick även reda på idag att jag får komma hem 23-28e december! Ryktades ju om ingen ledighet alls denna jul så det var en liten glad överraskning.

lördag, december 06, 2008

Lång träningvecka

Träning varenda dag förutom söndag. Och bara onsdag och lördag vi hade halvdag. Dock brukar de flesta eftermiddagar vara en mycket lättare träning, tror vi spelade fotbollstennis 2-3 gånger denna vecka. i fredags blev fotbollstennis utbytt mot en liten match mot några anställda inne på konstgräset. Deras lag var uppbyggt av massörer, tv-tekniker, gräsklippare (kom inte på vad man kallar de gubbar som tar hand om planerna) m.m. Matchen slutade "bara" 6-3 efter två st 15 min matcher. Värt att nämnas var att vi fick en gästspelare i vårt lag i form av den amerikanska ägarens (randy lerner) son som spelade på topp.

Nästa vecka tror jag vi ska ha en träningsmatch mot nåt amerikanskt "adidas lag".

onsdag, december 03, 2008

Helg hemma!

Som sagt hade vi ledigt på onsdagen - dagen efter fulhammatchen. Torsdagen var det träning som vanligt, men jag tog det lugnt och körde bara styrketräning p.g.a. mina baksidor lår. Stretchade lite, fick lite massage och gick in i bubbelpoolen...

När alla var på väg hem fick jag reda på att de skulle få helgen ledigt. Jag var inte helt säker på om detta gällde mej eftersom de skadade spelarna brukar få stanna in ändå (och jag brukar vara skadad.........) Iaf kom tränaren upp till matsalen när jag käkade precis innan vi skulle dra och då frågade jag honom om jag kunde få åka hem för helgen eftersom de andra tycktes göra det. Det slutade med att han tyckte jag skulle fixa ett tidigt flyg på fredagsmorgonen om jag kunde det (och alltså skita i fredagstränignen). Det blev direkt ner till spelarassistenten på träningsanläggnignen och beställa flyg hem. Fredagmorgon till söndag eftermiddag hemma i sverige för endast 7000 kr! Som tur var betalar klubben för det så det drabbar ingen fattig...

Fre, lör och söndag spenderades då i sverige, skönt att äntligen få vara hemma sedan juni! Speciellt nu när jag fått reda på att vi med största möjliga trolighet inte får åka hem till jul. :/

Måndagmorgon tilblaks till kalla england. Intern träningsmatch med de "överblivna" a-lagsspelarna. Typ de vanliga med reo-coker som gästspelare. Jag lirade bara första halvlek som högermitt. Eftermiddagen spenderades med fotbollstennis.