tisdag, mars 31, 2009

Fortsatt dålig uppdatering...

Jag fortsätter att träna på i England och leta efter en ny klubb.

Den skotska klubben hörde av sig efter nån vecka för att jag skulle åka upp igen. Tyvärr hade jag redan fått flygbiljetter för att åka till tyskland och provspela den veckan.

Det kändes bra på provspelningen i Tyskland. Mitt lag kom t.ex. tvåa i fotbollstennisturneringen de hade första dagen jag var där. Fick en litet fint hemmaställ som man ka hänga upp i bilen.

fredag, mars 13, 2009

Fortsatt träning

Ursäkta om det är dåligt med uppdateringar nu. Har inte haft tillräckligt med energi. Denna vecka har jag typ bara pluggat och tränat, oso var det ju givetvis champions league på teve! Man Utd lär väl ta hem den igen....

Var även en reserlagsmatch denna vecka, men jag fick inte vara med i truppen. Matchen slutade 4-3 till oss mot chelsea tror jag. Stor chans att vi tar hem serien i år igen.

onsdag, mars 04, 2009

Tränar på...

Jag fortsätter att försöka bygga upp min kondition och styrka. Förutom den vanliga träningen så försöker jag ju nästan varje dag göra några extra löpningar, antingen med fystränare eller själv på löparbandet. När fystränaren är med blir det oftast "straffområdslöpningar". Fram och tillbaka inom 15 sek, 15 sek vila o sen springa igen. brukar bli ca 10-15 sådana löpningar. Har en kille i laget som också har varit skadad en lägnre tid som också gör dessa löpningar och det underlättar. Dels stöttar man varann och så funkar det bra att en vilar medan den andra springer...

Förutom alla vanliga träningar har jag även varit och provspelat i skottland under förra veckan. Kommer troligtvis/förhoppningsvis åka tillbaks dit om nån vecka.

fredagsträningen förra veckan fick vi reservlagsspelare som var kvar träna med de alagsspelare som vilade i uefacupmatchen. De flesta reserver fick ju åka med till ryssland men tror vi var 3-pers kvar. Roligt o få träna med "de bästa".