måndag, december 11, 2006

1-1

3 timmars resa till london på morgonen och match mot Tottenham kl 12. Det hade regnat en del så planen var väldigt hal. Det var dock inte så lerigt som man kunde tro det skulle vara.

Matchen var la hyfsat jämn och båda lagen hade sina chanser. Men det Tottenham som tog ledningen i första halvlek och det var halvtidsresultatet. I andra försöker vi ju då trycka på mer för att få till en kvittering. Dom får en kontring där dom kommer fri med våran målvakt, men han gör en bra benparad och håller oss kvar i matchen. En kvart in i andra får vi då in 1-1 målet. Vi har ett inkast nere vid deras straffområde. Efter en lite konstig kamp med en back så får jag till ett inlägg som sedan leder till målet.. Några minuter senare blir jag utbytt. Matchen flyter på och båda lagen har la sina chanser nu med.. men det blir 1-1.

Halvtungt o tappa poäng igen, men nu e siktet bara inställt på första cupomgången på onsdag som spelas på Villa Park!