tisdag, december 12, 2006

Måndag o Tisdag

Måndagmorgon tillbringades med läxor... mkt roligt...

Lunch på träningsanläggningen kl 1 o sen ca 1 timmes vila innan vi gick ut för att löpa. I och med att vi ska spela på onsdag så blev det bara 2 st 4 minuterslöpningar. Sen gick vi direkt in i gymmet för att gymma.

Nu har vi fått nya gymövningar, eller ja.. det e samma som förut men de har tagit bort några och kör på att köra några få saker många fler gånger. Nu står det till och med hur lång vila vi ska ha emellan varje gång vi arbetar. Men det e ruskigt vad han är tidsoptimist... Efter en snabb huvudräkning(vilket inte är pålitligt efter 2 år utan skola) så kom jag fram till att det programmet skulle ta 1,5 timme att göra med hans tid.

I själva verket tar det ännu längre tid. En övning vi kör är Bänkpress, där ska vi köra 10 repetitioner 6 gånger... (kan jämföras med fjolåret då vi körde 6 ggr 4...) Det jobbiga är dock att han har skrivit 1 min vila mellan gångerna... ärligt talat vet jag inte hur han har tänkt... men men...

Jag o erik hann komma halvvägs igenom alla övningar efter 1 timme med hyfsad bra fart. När vi då ser några säga att dom e klara o lämnar in papperet så börjar man fundera på hur i hela friden man ska bli klart med hela programmet på en dag... Vi kom inte på en lösning så vi gav upp efter den halvan... Förhoppningsvis kommer vi på en bättre lösning efter jul...

Tisdag morgon började i gymmet med ankelövningar. Denna dag var nästan som en fredag- alltså dagen innan match.(Fa Youth Cup Match imorrn på Villa Park!) Så efter övningarna gick vi ut o hade den vanliga uppvärmningen. Efter de körde vi två matcher 8 vs 8, england mot resten av världen utan målvakter o bara två koner, som man skulle träffa, som mål.

Lunch o sen begav vi oss till Villa Park för att kunna suga in oss känslan. Tränaren var lite rädd när han såg ansiktena på några av oss när vi tänkte på att vi ska spela på a-lagsplan.. Vi skulle alltså bli vana med att vara där så vi inte blir stumma när vi väl går ut på plan imorrn inför tomma läktare! (dom hoppas på att de kommer några hundra iaf... stadion tar ca 40 000 tror jag)