fredag, december 29, 2006

Fredag

Denna dag var nästan som gårdagen.

Vi började med ankelövningarna i gymmet. Sedan gick vi ut på konstgräset(eftersom det har regnat hyfsat mycket) och hade en likadan träning som igår. Det var reservlagstränaren som höll i träningen och idag var faktiskt de 2 reservlagspelarna som är tillgängliga med oss o tränade. Uppvärmningen blev som vanligt kvadraten.

Därefter körde vi lite löpning innan spelet drog igång. 4 små kvadrater var utplacerade ca 10 m från varandra så att det bildades en större kvadrat. alla hade varsin boll som man skulle röra på hela tiden och efter tränarens order så skulle man springa till en annan kvadrat. Det höll vi på med i ca 10 min och därefter körde vi match, 8 vs 8. 3 matcher blev det även idag, och löpningarna efter varje match slapp vi inte undan... Efter de båda två första matcherna skulle man springa 4 min med bollen i hög fart runt spelplanen... Efter den sista körde han samma övning som vi gjorde innan vi började matchspelet.

Alltså en hyfsat tung morgonträning som gårdagen, fast denna kändes lite lättare. Vet dock inte om det var för att man vant sig lite vid tempot, att vi bytt ut den regntunga gräsplanen mot konstgräs eller för att träningen helt enkelt var lite enklare.....

Lunch o sedan fick vi eftermiddagen ledig. Men som alltid får man vänta nästan 2 timmar efter maten innan vi kan åka ifrån träningsanläggningen med spelarbussen, de med bilar kunde dra ca 1 timme före alla andra.... Jag hade alltså en fotbollsträning på ca en o en halv timme men jag var på träningsanläggningen mellan kl 9 och 3.