fredag, januari 19, 2007

Ute ur cupen! del 1

Vi e på träningsanläggningen kl 9 på torsdagsmorgonen. Vinden blåser storm och man skulle helst velat ligga kvar i sängen. De första alla gör är att hitta sina fotbollskor och tvättar dom. Några tar och smörjer in dom med svart skokräm. Vi bär in all utrustning i bussen och precis innan vi ska åka frågar tränaren vem det är som pumpar a-lagets fotbollar. Vips försvann 2 killar ut så snabbt dom kunde. Därefter kom några på att om a-lagets bollar ska pumpas upp så vill dom nog också ha sina drinkar utställda på planen, dom sprang också ut i den kalla stormen.

Till sist kom jag även på att a-lagets träningsplan måste sättas upp(flytta målen). Då springer även jag ut i stormen, som nu också var blandad med regn. Efter att man hade förfrusit båda händerna och hela tröjan var blöt och planen var fixad så kunde vi äntligen bege oss iväg mot Sheffield för att spela Fa Youth Cup matchen.

2-3 timmar bussresa till Sheffield. Vi anländer vid 12 tiden på ett hotell ca 20 min från arenan. Vi käkar Lunch nästan direkt vi kommer dit, vi hann bara slänga in väskorna på rummen innan vi gick ner till matsalen. Efter maten skulle vi ut och gå, men det blåste för mycket så istället gick vi in på våra rum(det var två killar i varje rum, jag fick dela rum med erik som vanligt... tyvärr... :-)) och där skulle vi hålla oss till klockan 4 då vi skulle käka en lättare måltid innan matchen. Tiden på hotellrummet bestod alltså mest av att slappa och förbereda sig inför matchen.

Käk vid 4 alltså, 3 timmar innan match. Man kunde välja mellan flingor o mjölk, rostade bröd, äggröra, vita böner i tomatsås och liknande. Väldigt enkel mat alltså. Efter maten fick vi ca ytterligare en timme på rummen innan vi begav oss med bussen till arenan.