söndag, december 31, 2006

Lördag

Idag var träningen lättare. I och för sig började dagen med att vi körde jobbiga övningar i gymmet, men fotbollsträningen var mkt enklare. Den började med en annorlunda uppvärmning där vi sprang runt koner o skjöt lite lätt på målvakten.

Sen gick vi över till lite löpning. vi sprang fram o tillbaka runt två stolpar och passade en boll mellan oss. det skulle vi köra i 4 min, men vissa gjorde inte så bra ifrån sig så tränaren blev lite upprörd så vi avslutade den övningen tidigare än beräknat.

Därefter gick vi på tävlingsövningar. två lag mot varann och varje lag fick 2 min på sig att göra så många nickmål som mjöjligt. Efter det försökte vi oss på löpningen igen. Denna gång gick det bättre och vi fullbordade alla 4 minuter.

Till sist var det avslut som gällde. fortfarande de två lagen, men nu var det alltså försökta göra så många mål som möjligt från straffområdslinjen på 2 min.

Sedan var det lunch o eftermiddagen fick vi ledigt, precis som hela morgondagen är... Men sen så smäller det. hård träning halv tio på nyårsdagen är det som gäller! och för att citera reservlagstränaren. "Den som inte är sjuk när ni kommer in, kommer troligtvis vara det vid lunch..."