fredag, februari 02, 2007

Veckan som gick.

En anledning till att jag inte skrev heller var för att vi inte hade någon Match på helgen. Ska gå igenom veckan snabbt.

Måndag var vanlig. Bara gymma efter lunchen.

Tisdag. Andraårsjuniorerna tränade med reservlagstränaren på konstgräset medan 1åringarna tränade med våran vanliga tränare. Jag tror dom delade upp de så eftersom vi alla 2or kommer lira i reserlvaget nätsa år o reservtränaren har ju inga spelare kvar o träna så han tar oss istället som tröst. På eftermiddagen var det spel alla tillsammans.

Onsdag ledig.

Torsdag Gymmade vi på morgonen och sen matcher 8 vs 8. Lunch o sen på eftermiddagen åkte vi till Vattenparken(där vi spenderade mesta delen av vår tid under försäsongen) och tog en promenad och alla blev bjudna på en kopp varm choklad med maschmallows(hur stavas det?!?). Mkt gott!

Fredag blev en hyfsat lugn dag även fast vi inte hade match dagen efter. Vi började med småövningarna i gymmet för ankel/vristen. Sen gick vi ut på konstgräset och körde hålla-bollen-inom-laget-övningar. Det avslutades med en lättare match.

Lördag var en "in-service" dag som det står på vårat spelschema. Det betyder att vi måste vara med när våra tränare lär upp tränarna från de lägre ålderskullarna. Vi Skulle vara vid träningsanläggningen vid kl 10. Vi började inte träna förrän vid halv tolv. Sen va det fler tränare än väntat som skulle hålla i övningar. Till en början sa dom att vi skulle ha 4 småträningar(alla var ca 30 min) Efter dom 2 första så sa dom att de var 2 träningar kvar. Men när vi väl hade gjort dom också o man trodde man var fri, så han exakt samma sak igen. "bara två träningar kvar nu". Inget o göra åt det... Man fick lida sig igenom det, trots att kroppen kändes mkt sliten och stortån klagade på att skon var för liten. Koncentration i laget var la inte så bra den sista träningen... Vi tränade alltså 3 timmar i sträck. Vi hade iaf ingen mer träning efter det.

Söndagen fick vi ledigt som kompensation.