onsdag, januari 24, 2007

Vinst i lördags!

två dagar efter den tunga cupförlusten var det då dags för seriematch mot Coventry. Den stora arenan var bytt mot våran träningsanläggningen. Något annat som också var bytt var vårat lag. De 11 utespelare som hade mest speltid i cupen spelade inte nu. Det var alltså bara målvakten som var kvar från startelvan i cupen... eller jo.. spelaren som blev utvisad fick som"straff" att spela nu också. De andra satt inte ens på bänken, utan istället tog dom in två u16 spelare som fick sitta på bänken.

Spelarna till ära bytte vi även spelsystem. Tränade en 3-4-1-2 uppställning med 3 centrala backar. Dom två yttrar fick uppgiften att gå ner om det blev tungt ibland 5-2-1-2 uppställning isf.. Fast det funkade bra faktiskt, det enda var äl att dom 3 backarna fick jobba mkt hårdare än vad dom brukar(fast dom gjorde det mycket bra)

Vi tog ledningen hyfsat snabbt. jag nicktouchade vidare en långboll och den andra anfallaren gjorde mål på sin egen retur. (halv assist alltså..) Jag tycker vi har det mesta av spelet och dom kommer bara upp i kontringar. Vi gör även 2-0 på ungefär samma sätt. Jag skarvnickar oso gör samma kille mål igen. fast nu satte han då på första försöket. forts. följer