lördag, februari 03, 2007

Veckan som gått.

Måndag hade reservlaget match mot chelsea hemma på bescott stadium(egentligen Walsalls hemmaplan). Vi u18 spelare som skulle vara inblandade åkte in som vanligt kl 1 till träningsanläggningen. Där kör vi en lätt träning.. eller ja.. träning o träning.. mest känna på bollen i 20 min innan vi gick in o åt. Därefter körde dom tillbaka oss till Sutton Coldfield så vi kunde komma hem o förbereda inför matchen.

Matchen är något alla helst vill glömma. Chelsea vann med 3-0 o jag spelade andra halvlek.

Tisdag. Morgonen tillbringades med anfall och försvarspel var för sig. u18 tränaren höll i försvarsdelen och u16 och reservtränaren höll i anfallsövningarna. Vi körde bara en massa inläggsövningar, inga försvarare men en målvakt... I slutet fick vi offensiva spelare försöka anfalla mot försvararna 8 vs 6 för att dom skulle kunna visa vad dom lärt sig.

Lunch o sedan en timmes vila innan de var dags att gå ut igen. Nu var det spel som gällde. Helplan och 11 vs 11 eftersom u16 spelarna tränade med oss. Jag o gurkan fick lira på innermitten.. roligt med lite variation ibland...

Onsdag ledig

Torsdag. Gymma på morgonen o sen en lätt fotbollsträning på konstgräset med u16 tränaren. Vi började med kvadraten o sen körde vi 4 ggr 4minuters matcher. O sen va de klart.. Vi körde matcherna utan målvakter, istället fanns det koner ute på spelplanen som man skulle passa igenom för att de skulle räknas som mål. Lunch. Eftermiddagen tillbringades återigen med en match 9 vs 9.

Fredagen var iaf lugn, men vanliga ankelövningarna på morgonen o sen den vanliga uppvärmningen på konstgräset. Efter det körde vi en skottälvling där man ska skjuta i mål från olika ställen runt straffområdet.

Lördag var de då match mot Birmingham hemma på vår träningsanläggningen. Blev utbytt i halvlek vid 0-0, matchen slutade 5 -0 till oss....