lördag, juli 29, 2006

Första matchen

Och den slutade 6 - 0 till oss. Dom hette Oadby eller nåt o var la inte nåt vidare bra. Tog ca 1 timme o åka dit iaf. Vi samlades på träningsanläggningen kl 10:30 o käkade där o sen tog en buss oss kl 11:30 till matchen..

Det var en lite halvmysig arena, inte alltför stor.. den kunde kanske ta tusen åskådare som högst... Planen var väl ungef'r som en svensk plan.. Alltså ganska mkt sämre än våran träningsanlöggningen men ändå helt klart godkänd.

Jag fick göra första målet för oss. En långboll till min anfallspartner som bröstade ner den till mej oso sprang jag in i banan(kom från högerkanten) och skjöt en sträckt vrist i bortre krysset. Helt klart nöjd med det. Halvleken flöt på och vi ledde med 4 - 0 i paus. (jag var även nästsist på bollen till ett annat mål, men det e svårt o kalla det för assist...) Vi var värda ledningen tycker jag även fast dom hade lite spel dom också...

I halvlek bytte dom ut 7 spelare (vi var 19 spelare o alla utom andremålvakten spelade minst 45 min) Jag gick alltså ut i halvlek.

Jag följde inte andra halvlek så bra men de blev ju iaf 2 mål, rykten gör gällande att vi missade 2 straffar också...

Imorrn har vi ledigt, får la kanske ta o simma eller nåt... Nästa match e redan på onsdag om jag inte minns fel.. dags o ladda om....