tisdag, augusti 01, 2006

månda o tisda

Måndag, Vi börjar dagen som vanligt. Sen utgår några spelare som ska vara med på reservlagsmatchen på kvällen. Förmiddagens träningspass handlar mest om försvarspel. Vi ställer(eller ja... jag anfaller bara..) upp backlinjen o innermittarna så som dom ska vara på match oso spelar dom andra(anfallare o mittfältare) runt bollen. Tränaren stoppar oss titt som tätt för att säga vad vi gör för fel, och han blir smått förbannad då o då...

Han snackar väldigt mkt om att pressa så att anfallarna inte hinner vända sig... Försvarspelet går alltså ut på att motståndaren ska passa bollen bakåt (och sen förhoppningsvis bli så otåliga att dom lägger en grymt dålig långboll som vi kan vinna...)

Efter lunch blir det då Spel. Tränarna hade ju då hoppats på att få se ett bra försvarspel iochmed förmiddagsträningen (då det inte blev ett enda mål faktiskt..) Kanske kan man skylla på att vi inte hade tillräckligt med spelare så det blev en 3-3-2 uppställning för båda lagen, men 7-6 på ca en timme tyder snarare på bra anfallspel än bra försvarspel..

Idag tisdag tränade vi bara på förmiddagen. sån där skit i gymmet på morgoonen.... Sedan Spel igen, men nu var det faktiskt på helplan 11 vs 11. Dom som satt på bänken i b-lagsmatchen var med till skillnad från igår... Inte så mkt o säga om det... gick la sämre idag för hela laget ifall man jämför med igår...

Lunch o sen bort från träningsanläggningen.. kom la iuväg runt kl 2... (fick vänta en bra stund på att gå o käka...) Nu e de då laddning inför match imorrn... en bortamatch, tar ca 3 timmar dit.