onsdag, augusti 16, 2006

tisdag o onsdag

Vi börjar tisdagen med att, för första gången denna säsong, gymma. Vi har precis som förra säsongen två olika gymprogram, ett för måndag o ett för torsdag. torsdagsövningarna är lite enklare eftersom det är närmare match..

Eftersom det var första gången så körde vi ett torsdagspass på tisdag, allt för att vi inte skulle ha träningsvärk på matchen på lördag. Det var några nya men även några gamla övningar denna gång. Men vi körde på ganska lätta vikter så att man kommer in i det hela innan man går för fullt.

Sen var det ut och köra fotbollsträning. Idag tränade vi försvarspel, 1 vs 1... alltså lite anfallspel också... .. huvuddelen var ju att vi anfallare skulle få bollen felvända oso skulle dom upp i ryggen och göra så att vi inte vände med bollen (och göra mål).. >Gick la sådär... inte riktigt roligt när det inte finns någon domare... och det e la inte direkt min starka sida att vända med en spelare i ryggen... oso dessa j***a engelsmän... försöker springa igenom en o sparka hur som helst... inte roligt o vara anfallare på såna träningar!

Vi gjorde inte särskilt mkt mer på träningen, men den var ändå nog 90 min lång... In o käka o ladda inför nästa träning!

Eftermiddagsträningen var lite annorlunda än vad vi brukar göra... Målvaktstränaren hade hand om våran träning så det var lite av träning för målvakterna. Men ändå bra träning för oss andra! Mkt avslut och inläggsövningar. Och i slutet körde vi match på en liten plan, 4 vs 4 med 2 st "yttrar" som inte var med i spelet men man kunde passa dom så gjorde dom inlägg.

Gick hyfsat, tror aldrig jag har gjort så många nickmål på en enda träning i hela mitt livet.. (säger inte så mkt.... jag vet...) Tyvärr så var glasliraren erik "skadad" så han kunde inte vara med o se detta... men men...

Duscha, käka lite mackor, åka hem o sen käka riktigt mat vid kl 6. Jag hann även med o bada lite efter maten...

Idag, onsdag, fick vi helt ledig! Tränaren trodde först att vi hade college idag, men när vi inte hade de så fick vi ledigt istället... Jättegott! Ett extra plus var att glaslirarn(a) fick träna ändå... :-)