söndag, mars 11, 2007

Övernattning - borta match - vinst

Vi tränade som vanligt på fredagen. Småövningar i gymmet o sen den vanliga uppvärmningen(som börjar bli lite väl tjatig...) Skillnaden var att efter dagens lunch så stack vi inte hem utan vi åkte med en buss i 4 timmar till Norwich för att bo över på hotell. (det var trafik annars tror jag inte resan tar mer än 3-3,5 timma)

Vi kommer då fram till hotellet vid 6 tiden. Man kände sig halvseg efter att ha suttit i en buss i 4 timmar. Man var även lite hungrig eftersom vi bara hade frukt och godis på bussen... Men innan vi käkade middag så skulle hela laget ner i hotellets simbassäng för att stretcha i 10-15 min.

Efter middagen, som var kl 7, så gick vi en liten promenad på 10 min. Sedan var det in på rummen och förbereda sig inför morgondagens match. Iochmed att erik inte var med på denna resa(han var "förkyld") så fick jag dela rum med en av de schweiziska(iofs försöker de påstå att de är spanska..) tvillingarna.

Frukosten serverades klockan 9. äggröra, vita bönor med tomatsås, toast och flingor med mjölk var väl det som de flesta tog. Klockan 10 begav vi oss iväg från hotellet till matchplanen. Det var en snygg anläggning ute på vischan, planen såg väldigt fin ut på avstånd och vädret var perfekt. När man väl kom ut på planen så var den inte så bra som man trodde, dock ändå en av de bättre planer vi spelat på på sistone. dessutom blåste det hyfsat mycket. Men solen lyste iaf!

Tyvärr fick jag inte känna så mkt på planen. Fick hela 3 minuters speltid i slutet av matchen, fast iofs skjöt man ju lite bollar i halvtidspausen... Vi vann iaf matchen med 3-1 efter två självmål från deras sida.

In o duscha i en av de kallaste duschar jag någonsin vart i... blev en snabb dusch o sen en 3 timmars resa hem.


Idag söndag fick allihop åka in till träningsanläggningen(vi brukar vanligtvis va lediga) eftersom reservlaget har match på måndag. De som spelade igår fick bara jogga lätt i 30 min medan vi andra fick träna med reservlagstränaren. lite kvadrat o sen spel 6 vs 6 i 3 gånger 6 minuter.

2 Comments:

At 14 mars, 2007 21:01, Anonymous Anonym said...

Är det sant att du ska lånas ut till LSK? Det påstår iaf ST-tidningen.. Det skulle vara kul!

 
At 21 mars, 2007 18:55, Blogger Mikaelsson said...

Det är sant ja. visst är de roligt :-P

 

Skicka en kommentar

<< Home