fredag, mars 28, 2008

Snabbast i reserverna..

Torsdagsmorgonen bjöd på en rolig överraskning. Löptest! Vi har en liten löparbana,som vi aldrig använt förut, på 60-80m bredvid inomhusplanen. Där hade nu fystränaren satt upp mätare för att testa vår snabbhet. 40 m skulle vi springa och mätare var uppsatta på 0m, 5m, 10m, 20m och 40 meter. Allt samlades i en liten handdator som de sedan skrev av efter varje försök. Alla spelare fick 3 försök.

40 m tog lite över 5 sek att springa och på 5 m var det jag och en till som kom under 1 sek. "Tyvärr" förlorade jag på 5metarn med någon hundradel, fast jag tog hem 10,20 och 40 iaf. =)

I övrigt kan sägas att D.Bellon var snabbast i starten och Lichaj var stark på slutet. Erik lund kom faktiskt inte sist, något som får ses som en överraskning.. (till hans försvar får sägas att han inte förlorar många löpdueller på spelplan, fast de är ju tack vare flera års erfarenhet av tröjdragningar och liknande fula tricks)

Torsdagsmorgonen spenderades sedan med juniorerna. Vi lirade 5st 6 minuters match. första två skulle man göra mål intill stolparna, de sista tre körde vi med riktiga målvakter. Eftermiddagen skulle vi kört inlägg och avslut, men tränaren ändrade sig för vi var så slitna så vi gick in i poolen och körde 2 st 5 minutare i den kalla jacuzzin.

Fredagen var en hyfsat lätt träning. 3 mot tre, 4 eller 5 matcher. Alla med riktiga målvakter och tränaren hoppade in som den sjätte spelaren eftersom vi var ojämnt antal. Han orka dock inte med sista matchen och då hoppa sörenssen in och lira som utespelare istället.

Efter träningen var det in i poolen och den kalla jacuzzin igen.

1 Comments:

At 28 mars, 2008 21:25, Anonymous Anonym said...

Vad elak du är mot Lund :)

 

Skicka en kommentar

<< Home