onsdag, oktober 17, 2007

dåligt uppdaterat...

Ursäkta att jag inte har uppdaterat nåt de senaste... Vi lirade en match till efter den senaste jag skrev om. Denna match slutade också oavgjort, tyvärr inget mål för mig. Sen dess har vi snart haft spelledigt i 2 veckor. Våran reservlagstränare åkte iväg med irlands landslag direkt efter den matchen så den senaste veckan har vi tränat med de flesta tränarna i klubben. (a-laget, u18, u16 tränaren och en hjälptränare som egentligen har hand om u13 eller nå sånt)

Mestadels har vi dock tränat med a-laget och de spelare som inte vart iväg på landslagsuppdrag. Och oftast blir det då spel 7 vs 7 med riktiga målvakter på en hyfsat liten plan. Kanske även några sprinter emellan mathcerna.

Sen är vi ju självklart även och tränar i gymmet med jämna mellanrum, även om det känns att vi har dragit ner liite på styrketräningen.

För övrigt följer jag och erik LSKs spännande avslutning i superettan nu. Såg onekligen bra ut inför förra matchen, men efter den sena kvitteringen senast så känns det lite nervöst. Förhoppningsvis är vi hemma och ser sista matchen hemma mot Sundsvall live på HA Bygg Arena...