tisdag, oktober 02, 2007

lör,mån tis

Lördagsträningen var ren löpning! ingen tid i gymmet och inga andra övningar. Det var bara uppvärmning o sen löpning i en "hinderbana" som gällde. Vi var 5 st som tränade. Banan var uppbyggd på hela konstgräsplanen och i stort sett var de la att springa runt planen på en viss tid som gällde. vid båda målen skulle man göra 5 st "ner på marken och sen nudda ribban-rörelser" Sen va de la lite koner o bollar som gällde, men mest löpning utan boll, över hinder, runt mittcirkeln och snabba steg över koner. Väldigt jobbigt var det iaf.

Vi sprang den banan 12 ggr uppdelat i 6 tillfällen med vila emellan. (1 varv första tillfället, 2 andra, 3, 3, 2, och sist ett varv. Hela tiden gav han oss en tid som vi behövde komma under, för annars skulle vi behöva göra om det. (Tomt hot tror jag, men man vill inte chansa och se...)

Söndagen va vi helt lediga.

Måndag morgon spenderades i gymmet med styrketräning. (jag har för övrigt börjat bänka 70 kg nu, vilket jag tycker är stort eftersom jag e känd för min klenhet...)

Sen var de fotboll som gällde. Spel 4 mot 4 med en fri spelare, som idag var erik lichaj. Det speciella är att de var hans första träning sen han skrev på reserverna i somras... Nu var han dock helt slut efter(och även under) träningen, men när han väl kommit i form så kommer han slåss med lund om högerbacksplatsen. dags för erik lund att gå tillbaka som mittfältare??

Hur som helst, spelar lund såsom han gjorde på eftermiddagen när vi hade fotbollsgolf så lär han inte ens få sitta på läktaren när vi spelar :-P Vet inte om det var brist på koncentration eller brist på kunskap i att läsa banan, men tävlingen var att den som kom sist efter 8(?) hål skulle få ställa sig i målet o sen skulle alla andra få skjuta på honom, och efter 3 hål stod det klart att erik skulle komma sist. eller ja, helt klart var det inte, men de är inte många som tar in 7 bollar på 5 hål.. Erik lirade dock upp sig lite(dock inte i placeringar), så han hade kvar lite av sin stolthet, dock ytterst lite... Undertecknad vann faktiskt hela skiten, men det var en förlorare som skulle koras och därför tog erik över "publiciteten" med sitt vägvinnande spel.

Tisdagen började också i gymmet, men eftersom vi har match imorgon skulle vi bara rulla runt på några skumgummi grejor som vi brukar använda som massage. Man kan kalla de en massage/stretchning stund
som vi hade. Inte så jättenödvändig i mina ögon, men ska nog inte säga för mkt om de...

Sen va de fotbollsträning o de blev spel igen, fast nu fick vi sällskap av några u15 killar. De verkade väldigt nervösa, men gjorde ändock hyfsat bra ifrån sig. Vi började med spel, hålla bollen inom laget. 3 ggr 5 min. Sen gick vi över till spel med mål och målvakter. 4 matcher blev det där. Sen va vi klara för dagen.

Imorgon har vi bortamatch mot Portsmouth. tror de är en över 3 timmars lång resa dit, och resan hem lär bli vääldigt lång om resultatet inte skulle gå våran väg. Lite roligt är att vi kommer få spela på deras huvudarena. Får hopppas de kommer lite folk då också!