lördag, oktober 11, 2008

hmm, typiskt. skadad igen...

Idag, lördag, tränade jag då återigen med reservlaget. Vi körde 4 v 4 med ett mål och en målvakt. På andra kortsidan(som idag var längre än långsidan) stod två plastgubbar som mål i varsitt hörne. Var inte bara jag som nyligen är tillbaks från skada, utan reservträningen innehöll även en alagsspelare som nyligen e tillbaka i träning i form av steve sidwell.

Jag tyckte det flöt på bra för mej med tanke på att de var första träningen med reservlaget. tyvärr fick man då en dålig tackling mot sig med 2 matcher kvar så nu går man runt och haltar igen. Är "bara" en "lårkaka" på vaden, men den kan nog tyvärr sätta stopp för en plats på bänken i matchen mot chelsea på måndag. Måste troligtvis åka in till träningsanläggningen imorrn för att kolla till hur det känns. Jippi! itne ens söndagen ledigt denna vecka...

Igår var för övrigt en liten annorlunda dag. Först på morgonen fick alla göra ett oförberett pisstest för att se om man är tillräckligt "hydrated". Senare när vi tränade kom några snubbar från FA och skulle göra ett dopingtest (pisstest igen) Tur var skulle de bara ta några från juniorlaget. Efter träningen gick våran näringsfysiolog igenom betydelsen av att dricka mkt för att kunna prestera på topp. Vi fick även resultatet av testen uppvisade på väggen med en projektor. De var uppdelat i tre färger - grön ifall man var hydrated, gul om man var dehydrated och röd om man var mkt dehydrated. Jag var väldigt rädd att jag skulle hamna i den röda gruppen, men kom faktikst i den gula. (hade dock högst värden av alla i den gruppen).

Fredagen avslutades med ett möte om beroende, droger alkohol och betting. 3 olika talare varav en var en föredetta fotbollspelare som missbrukade alkohol och betting under sin tid som fotbollspelare. Kommer inte ihåg hans namn men han hade tydligen lirat för aston villa ett tag men hans missbruk hade gjort att man ville sälja honom. Intressant att lyssna på, lättare att ta in när det är nån som har haft egna erfarenheter av det han pratar om och våra situationer som fotbollspelare.