lördag, oktober 25, 2008

tränat i över en vecka!

Om jag är skadefri nån vecka till så är det den längsta skadefria träningsperioden för mej sedan februari. Får hoppas jag kan fortsätta träna med laget nu.

i Måndags förlorade vi vår första seriematch för i år borta mot portsmouth. jag var dock kvar här och tränade med juniorerna. Dagen efter fick jag träna med de spelarna som satt på bänken i reservmatchen. 3 mot 3 med 4 st små mål. Tror vi spelade 8 st 5 minutersmatcher. mkt jobbigt! Oftast var reglerna att man fick ha hur många tillslag som helst, men för att göra mål måste de vara första tillslaget på bollen.

Onsdag tränade jag med hela reservlaget. Vi gymmade på morgonen och hade lite passningsövningar efteråt utomhus. träningen avslutades med "hålla bollen inom laget matcher". 6 st 4-6 minutersmatcher.

torsdag lediga. Jag skulle egenltigen vara inne o köra extra men tränaren ändrade sig av nån anledning...

fredag började med en jobbig gymträning med inriktning på benstyrka. Efteråt gick vi ut och spelade 7 vs 7. Inga mål utan de var hela tiden hålla bollen inom laget som gällde. Vi lirade nog kanske 5 st 4 minutersmatcher och vi avslutade med en 4 minuterslöpning. Löpningen bestod av att springa fram och tillbaka mellan alla linjen på fotbollsplanen. Först sprang man med bollen till målområdslinjen ohc lämnade bollen där, joggade baklänges tillbaks till kortlinjen och sedan sprang man framåt och tog med sig bollen till straffområdslinjen och sen jogga baklänges till kortlinjen osv. Det var ganska jobbigt för benen speciellt med styrketräningen vi gjorde på morgonen!

Lördagen trodde vi skulle bli hård, men det blev bara passningstävlingar emellan två lag. en lätt träning konditionsmässigt sett. Två lag på 6 man var de som tävlade i "kvadraten" kan man säga. Olika regler hela tide och jag tror vi var ute i lite över en timme bara med det. Imorn söndag har vi ledigt som vanligt.