onsdag, december 24, 2008

Jul hemma i sverige!

Så nu är man tillbaks hemma i sverige! Mycket skönt. fick hela 5 dagar ledigt, och de känns extra roligt när man hade riktat in sig på att kanske inte få komma hem alls. Har dock vart mycket nu precis innan man åkt hem så ursäktar att jag inte har uppdaterat bloggen mera!

Veckan innan jag åkte hem till sverige bestod av en inställd match, lite träning med a-laget och någon dag ledig. På fredagskvällen hade vi reserver vårat "julbord" som spenderades på en greyhound racingbana i birmingham. Passade väl in med att de nyligen varit personer som blivit inbjudna till träningsanläggningen och talat om spelmissbruk m.m.

A-lagets julfest var någon vecka innan och den skulle vara i london. Ryktades att de skulle hyra limousiner för att åka birmingham-london. Vi reservlagspelare hade blivit inbjudna av alagspelarna, men A-lagstränaren stoppade vårt deltagande av nån anledning när han fick reda på det tyvärr...

Lördag och söndag var vi lediga iaf, och måndag hade vi en intern träningsmatch med några alagsspelare. Efter matchen fick vi göra lite extra sprinter eftersom många skulle få julledigt. Åkte sen alltså tilll sverige måndag kväll, och ska sedan åka tillbaka på söndag eftermiddag. För övrigt kostade flyget "bara" 600 pund tur o retur denna gång.

God Jul till alla läsare!

2 Comments:

At 30 december, 2008 14:22, Anonymous Niklas said...

God Jul och Gott Nytt År, Tobias...

Hoppas A-lagsdebuten sker 2009!
Vi är många som hoppas hehe..

Keep up the blog oxå :)

Mvh,
Niklas
Uppsala

 
At 05 januari, 2009 16:24, Anonymous HT said...

Hej!Du som äter, sover, tränar, spelar dygnet runt med Villa... ;)

Vad är det som gör att Villa är så pass mkt bättre nu, än tex sen när du började ( förutom du då såklart ;)

 

Skicka en kommentar

<< Home