söndag, januari 18, 2009

Reservmatch på teve?

Både fredag och lördag spenderades med smålagsspel med målvakter. Riktigt skönt med tanke på att vi aldrig brukar få träna med målvakterna. Jag tror detta kan bero på att stuart taylor har hamnat lite utanför a-laget och behöver träning och matchning för att hålla sig i form. Vi var lite underbemannade eftersom vissa spelare var med juniorlaget som hade match på lördagen. Istället var den nye holländska backen med oss o träna. Tror hans papper inte gått igenom ännu och han därför inte var med o lira på juniormatchen. Han är stor och ser väldigt spännande ut med en bra speluppfattning.

På lördagsträningen fick vi förstärkning av de båda a-lagsspelarna Bouma och Carew. Båda på väg tillbaks från skada. Carew var lika slö och stark som vanligt, och bouma sprang på med sin energi. Bouma såg väl inte helt 100 ut ännu, så bör ta nån vecka innan han tar en plats i a-laget.

Imorn är det så Match igen. Hemma mot Chelsea. Eller ja, tar typ 1 timme och åka till den arenan och taylor klagade förra matchen på att han kommer hem senare från hemmamatcher än vissa bortamatcher. Så känns typ som en bortamatch. Iaf har jag hört att matchen ska visas genom chelsea tv på viasat fotboll. Vet inte om det stämmer men kan alltid hoppas. Om de nu är så att matchen tvsänds så hoppas jag att jag får spela, men vi har inte fått reda på laget...

3 Comments:

At 20 januari, 2009 12:35, Anonymous Sabel said...

Tack för uppdateringen. alltid kul att höra dina intryck av nya spelare! Även kul att höra hur det går för de skadade spelarna. En Carew och Bouma i form kan vara det som göra att Villa får spela CL nästa säsong!

 
At 21 januari, 2009 12:04, Anonymous Suckroar said...

Tråkigt att inte matchen blev av.
Har ni fått reda på nåt nytt speldatum än ?
/ Ronny "Suckroar"

 
At 21 januari, 2009 15:53, Blogger Mikaelsson said...

Vi har inte fått reda på något nytt speldatum ännu.

 

Skicka en kommentar

<< Home