lördag, november 24, 2007

Lugnt veckoslut!

I onsdags, dagen efter matchen mot Wolves, var jag med sjukgymnasten. Jag hade ju fått en känning i framsidan låret, men de var inget allvarlig. Morgonen spenderades med lite massage(fyfan) cykling och lite styrketräning för överkroppen. De andra som spelade matchen gjorde också något liknande. Skillnaden var att jag fick vara inne på eftermiddagen och simma i poolen, medan de andra fick ledigt. 50 längder på den 25 m långa bassängen skulle avklaras.

Som tur var behövde jag dock inte vara inne på torsdagen. Alla spelare fick ledigt denna dag, men oftast brukar de som är skadade ändå träna.

På fredagen var vi smått oroliga för hur hård träningen skulle vara eftersom vi fick ledigt torsdag. Kändes som att det kunde bli en heldag också.. Dagen började med lite småövningar för ankeln/vristen i inomhushallen. Nu vill jag inte nämna några namn, men den andre svensken är inte så bra på dessa övningar och denna gång hade de videofilmat oss när vi gjorde övningarna och sedan visat de för några andra spelare... Hoppas bara inte vår tränare såg de!

Efter detta gick vi ut i de kalla vädret. Förväntan låg på 4 vs 4 matcher och en allmän hård träning. Istället kör vi kvadraten och sen inlägg och avslut. Iofs avslutar vi träningen med några korta sprinter och lite armhävningar, men de va inget jämfört med vad vi brukar göra..

Den stora skrällen kom dock efter träningen när tränaren sa att vi va lediga. O inte bara för dagen, utan för hela helgen! Hjärnan kunde nästan inte ta in informationen och några av spelarna kunde inte smälta det förrän vi var i omklädningsrummet. De blev till o käka o sticka innan han hann ändra sig.

En jättelugn vecka och den andra lediga helgen i rad. Nåt är fel? det är för övrigt de enda två lediga helger vi har haft på hela säsongen!(okej, vi hade en ledig helg för nån månad sen, men då var jag skadad o var tvungen o träna)

På måndag väntar bortamatch mot Arsenal. Då får vi se ifall denna vila gett oss extra kraft eller bara gjort oss slöa...