fredag, januari 04, 2008

träningsvecka utan match

Vi tränade på nyårsafton men fick faktiskt nyårsdagen ledigt.

Onsdagen tränade vi med juniorerna inne i konstgräshallen. Eftermiddagen spenderades i poolen med kallt o varmt.

Torsdagen kan nog ha varit årets kallaste dag här i England. Trots detta blev vi tvungna att träna utomhus med a-lagsspelarna(som inte lirade förra seriematchen). A-lagspelarna kom inpackade i långkalsonger, byxor, handskar och mössor. Vi reservlagsspelare fick nöja oss med strumpor, shorts, tshirt och en övertröja. Vi fick en del kommentarer från a-lagsspelarna att vi var dumma som inte tog på oss... Det är vi inte(okej, kan nog finnas några undantag) utan det är våran tränare som inte låter oss ta på mer kläder.

Som vanligt blev det matcher med a-laget. Fast för första gången körde vi med 3 uppsatta koner som mål(såsom vi spelar när vi bara är reservlagsspelare). Alagarna gilalde givetvis inte detta och ville ha med målvakterna i spelet... vilket de fick i de två sista 10 min matcherna. MON kom även ut o kollade en liten stund och gjorde så vi behövde löpa mellan en match. Lite dåligt översatt så brukar han säga såhär. "runt de där målet och sen det andra och sen tillbaka hit på mindre än 28 sek.. nej, säg 26 sek".

En varm ddusch var välkommet efter träningen. Lunch och sedan skulle vi ut o löpa med fystränaren! Som tur var va inte reservlagstränaren med och därför tog alla på oss träningsbyxor. Intervallträning, med en massa sprinter. Efteråt gick jag in o basta för att försöka få ur all kyla som man fått under dagen.

Fredagsmorgonen tränade vi reserver själva. Och det blev en typisk reservlagsträning; kvadraten som uppvärmning och sen spel med 3 koner som mål. 6st fyraminutersmatcher tror jag det blev. 4 vs 4. 2 matcher hade vi på oss viktvästar.

Eftermiddagen spenderades i poolen, först varm o kallt. Sen fick vi göra lite simning fram o tillbaka där vi va tvungna att gå ur poolen efter varje längd o göra armhävningar. Jag som inte är särskilt bra på o simma tyckte detta va väldigt jobbigt... Avslutningsvis gick jag som vanligt in o bastade lite..

Imorgon lär vi troligtvis ha en hyfsat lätt träning och sen gymma lite och därefter åker vi o kollar på alagets cupmatch mot man utd. Våran nästa match är på måndag. Va ett tag sen jag spelade en match så hoppas jag får lite speltid nu...