söndag, januari 13, 2008

veckan efter vinst

Tisdagen, dagen efter matchen, kom vi in till träningsanläggningen vanlig tid - kl 9(jag o shane tar taxi varje morgon så vi är där runt 8:35 - 8:40) Först hade vi styrketräning, dock bara överkroppen. Sen gick vi i poolen för dels kall o varm proceduren dels för att få en lätt nerjoggning i vattnet för att kroppen skall återhämta sig så bra som möjligt efter matchen. Sen va vi klara för dagen. Onsdagen fick vi helt ledig.

Torsdagen fick vi träna med u18 laget för vi hade inte särskilt många reservlagsspelare som va tillgänglia för träning. Några är skadade, några är utlånade. Vi va bara 4 reservlasspelare som träna plus gurkan som precis kommit tillbaka efter 1 års knäskada.Först gymma o sen va de match på helplan som gällde, tror det blev 9 vs 9 eller 10 vs 10, utan målvakter dock. Bara koner som mål. Hyfsat lätt träning, så det kändes som vi skulle få träna på eftermiddagen. Så blev det inte!

Nä, istället tar vår tränare ut oss reservlagsspelare plus två juniorlagsspelare som inte lirade i helgen för lite mer spel plus en olycklig hjälptränare. 4 mot 4 i 4minutersmatcher. Och ja, vi spelade fyra matcher... Det halvroliga i det här är att vi spelade på exakt samma plan som när hela juniorlaget var med. Alltså helplan! nästan lika stort som en elvamannaplan! man kunde inte annat än skratta lite åt de när han sa det... 4mot4 på en helplan, tror ni det var jobbigt eller?

Eftermiddagen fick vi ledigt iaf.

Fredag började med lite ankel/vristövningar och sen körde vi 3 mot 3, bara reservlagsspelare med hjälptränaren och u16tränaren som tog varannan match var. Gordon "sid" Cowans heter han för övrigt om ni vet vem de är; mina föräldrar kallar honom snednäsan. 4 minutersmatcher som vanligt, fast 6 stycken denna gång. Det var allt för dagen faktiskt.

Lördagen började med spel 4 mot 4, med målvakter för en gångs skull! Detta tack vare att Sörensen inte kan träna med a-laget på lördagar så han tränar med oss. Även PBerger fick "äran" att träna med oss reservlagspelare. 6st 4 minutersmatcher igen. Måste säga att de var roligt att få spela med riktiga mål en gång! Vi avslutade dagen med att styrketräna.

Söndagen ledig.

Imorrn väntar en träningsmatch mot Notts County tror jag de var.