onsdag, januari 16, 2008

vinst med 4-0

En träningsmatch på våran träningsanläggning mot notts county(fjärdedivisonen) var det veckan började med. Jag skulle anta dom hade sitt a-lag infyllt med några reserver kanske. Matchen var iaf inte särskilt jämn o matchen var typ över efter att Harewood hade gjort två mål första 20-30 min. Han hann till och med att göra ett äkta hattrick om jag inte har fel. i andra var matchen lite avslagen o vi gjorde bara ett mål till genom moore.

iochmed att både moore o harewood lira så fick jag spela högermitt. bägge blev dock utbytta efter en timme så fick gå upp på anfallsplatsen sista delen av matchen iaf.

andra alagsspelare som var med var salifou, maloney cahill, ohalloran o zat knight.

tisdagen trodde man skulle bli lätt med tanke på måndagsmatchen, men de blev dne vanliga träningen; 6 st 4 minutersmatcher. denna gång var vi bara 3 mot 3. de som inte startade matchen fick sedan gå in och springa 4 st fyraminutare på löpbandet inne i gymmmet.

Efter de så styrketränade vi. Ganska hård träning dagen efter en match.... men sen så fick vi hela onsdagen ledig!

2 Comments:

At 17 januari, 2008 18:10, Anonymous HT said...

Hej, undrar lite vad du upplever är vad som skiljer dig från spelare som Osbourne, O´Halloran etc för att få chansen i a-truppen?

Sen lite oseriöst...hur tjenis är du med "stjärnorna" i a-truppen och MON?

 
At 20 januari, 2008 19:45, Blogger Mikaelsson said...

För det första så är dom 1 år äldre :) Men de både har varit tongivande i reservlaget några år, jag har precis slagit mej in där. Tror dock de kan bli några ur reservlaget detta år som går upp till a-lagstruppen nästa säsong..

Vi träffar/ser ju alagspelarna och MON så gott som varje dag så vi hälsar ju på varann. Sen är det givetvis olika från spelare till spelare hur mkt de pratar med oss. Men de flesta är väldigt sjyssta! Personlig favorit får nog vara stuart taylor :)

 

Skicka en kommentar

<< Home