fredag, februari 20, 2009

0-0 igen

Arsenal ställde upp med ett väldigt ungt lag då deras a-lag spelade i cupen samma dag och de flesta av deras reserver var med där. Jag fick sitta på bänken men fick inte komma in. Antar att de kommer bli väldigt begränsat med speltid i framtiden också eftersom det kändes som att det inte går att få ett bättre tillfälle att låta mig få komma in. Eller iofs, om vi leder med 3-4 bollar o nån måste vilas. Aja, tror jag får bonus för det oavgjorda resultatet iaf. 10 pund att göra vad jag vill med....

Dagen efter matchen fick jag istället träna med juniorlaget. Blev spel 6 v 6 på en sjumanna plan. Första två matcher var bara att hålla bollen inom laget. De två sista fick vi målvakter att göra mål på. Jag skulle sprungit extra på eftermiddagen men valde att göra det på onsdagen då gurkan som jag skulle springa med kände sig lite seg i benen.

Onsdag hade reservlaget ledigt. Fast nästan alla kom in då några var med i alagstruppen och andra hade vissa småskavanker som de behövde visa för sjukgymnasten. Jag trodde att jag bara skulle göra löpning med fystränaren, men det slutade med att jag fick agera hjälpspelare på juniorlagets försvarsträning. Var ute i 2 timmar och frös medan de tränade positionsspel och press/understöd. Jag gjorde en löpning typ var 5e minut, oftast utan att få nudda bollen. Skulle gärna sluppit den träningen...

Jag hade räknat med att vara klar och på väg hem vid 11. Istället kom jag tillbaks till omklädningsrummet halv 1. Och då hade jag ännu inte sprungit något! Så bestämde mig för att springa själv på löparbandet för att dagen inte skulle kännas helt onödig..

Torsdagen tränade vi med en del a-lagsspelare. Bland dessa utmärks väl Sidwell, Heskey, Barry och Friedel. Som vanligt spel med målvakter, tror det blev 3 st 10 minutersmatcher. Fast vi började med två 5 minuters "hålla bollen inom laget"-matcher.

Fredagen speladvi i reservlaget 4 v 4 med målvakter. Blev 8 matcher på ca 5 minuter tror jag. Eftermiddagen ledig.

Imorgon är vi nog ca 3-4 spelare + 2 målvakter så ska bli intressant o se vad vi ska göra...

4 Comments:

At 21 februari, 2009 21:29, Anonymous Anonym said...

lirade bouma?

 
At 22 februari, 2009 18:15, Anonymous HT said...

Känns det inte konstigt att komma hem till sverige (om du väljer det) när du tränat och spelat med(mot) lirare i världens bästa liga? Lycka till vad du än gör!

 
At 28 februari, 2009 18:35, Anonymous Anonym said...

vilka är anfallarna som du konkurrerar mot i reservlaget?

 
At 03 mars, 2009 15:19, Anonymous Pingisbollen said...

Kul och läsa att du lever i alla fall........................

 

Skicka en kommentar

<< Home