fredag, januari 27, 2006

fredag

Sitter och vantar pa traningsanlaggningen, halva laget har nan skolundervisning..

Igar hade vi en tuff morgon men vi fick eftermiddag ledig! Vi borjade med att ga ut pa planen o korde nagra smaovningar med o utan boll. Ovningar som forhoppningsvis ska ge oss spelare snabbare fotter...

Sen gick vi in i gymmet och gjorde varat vanliga viktprogram. Nar vi val var klara med det sa bar det ut igen. Nu var det dock matcher som gallde, 3 ggr 15 min. Vi korde England mot ovriga varlden. 1-1 i forsta, 2 -1 i andra till england och 5 - 0 till ovriga varlden i sista. sammanlagt vann vi alltsa med 7 - 3. Kandes valdigt roligt o fa vinna over dom :-D

Tyvarr fick vi inte ledigt pa lordag. Det ska vara nan slags tranarutbildning sa dom vill att vi ska trana som vanligt for att visa hur vara tranare gor.. mkt trakigt att missa en sovmorgon...

fredag

tisdag, januari 24, 2006

Tisdag

Kom till traningsanlaggningen ca kl9 som vanligt. Dom flesta spelarna stack da ivag pa nagon utbildningslektion som dom brukar ha pa tisdagar. Medan dom andra var borta sa fick jag lite massage pa min omma vad. Det var inte trevligt... Jag vet inte vad jag har gjort med vaden, troligtvis ficj jag nan spark pa den i tisdags i cupen. Iaf masserade han min vad, men han masserade inte dar jag trodde att jag hade ont(iochforsig tacksam for de eftersom de gor mkt ont nar dom trycker dar) Istallet hittade han ett annat stalle som gjorde nastan lika ont.. och detta var alltsa ocksa pa vaden..

nar dom andra kom till baka korde vi matchspel, 3 ggr 15 min. Gick helt okej (... alltsa att mitt lag vann...) efter det gick vi in i gymmet o gjorde de vanliga corepasset- styrka for midjeomradet. Det var ganska jobbigt.. tycker jag... sen var de in for lunch innan de blev en lugn speluppbyggnadstraning. Innan "arbetsdagen" var slut sa tvattade jag Angels skor, eftersom a-laget hade tranat tidigare idag..

Vi lamnade traningsanlaggningen ca halv fem o jag kom hem till huset halv sex... Middagen brukar serveras lite efter kl 6.. O nu sitter jag har i vardagsrummet med dotterns barbara dator. Internet fungerar fortfarande inte pa den riktiga datorn...

måndag, januari 23, 2006

mandag

Jag har fortfarande problem med internet, sitter just nu i skolan och vantar pa att lararen skall komma..

iaf, sa gick forra veckan sadar. Vi akte tyvarr ut ur Fa Youth Cup. Men det kandes som en tung forlust eftersom vi spelade bra. Southampton kanske var lite battre i forsta halvlek men i andra tog vi over helt o dom hade bara kontringar. Tyvarr nar vi har som bast press sa kontrar och gor mal pa en retur... Efter det sa forsokte vi flytta upp men det gav bara storre ytor till deras snabba anfallare. Narmaste vi kom var en nick fran erik som en forsvarare raddade pa mallinjen. Trakigt att aka ut sa har tidigt men de var anda mot ett lag som e tippat att vinna hela cupen. For ovrigt var det en harlig kansla att fa spela pa en san fin arena med en fin plan med drygt 1000 pa laktaren.

Och i lordags motte vi MK Dons hemma. 4 - 0 blev det. Jag satt pa banken och kom in sista 25 min. Det stod 0-0 i halvlek och 2- 0 nar jag kom in. Det tog ca 30 sek innan jag hann gora min forsta assist for dagen. - jag byttes in nar varan malvakt skulle gora en utspark. Den gar mot mej men forsvararen rensar ut den till varat inkast. Inkastaren kastar till yttermitten som passar till den andra anfallaren som skarvar till mej, da e jag fri med malvakten men med en dalig vinkel. Jag hor innermitten ropa sa det var bara att lagga upp bollen sa han kunde skjuta in den i mal.. ca 30 sek...

Det blev faktiskt en till assist pa dom 20 min. Jag skarvade vidare en langball som min tillfalliga anfallspartner(en fran reservlaget som inte lirat pa ca3 manader) snappade upp och placerad uppe i borte krysset..

Nasta helg har vi spelledigt sa jag undrar hur denna traningsveckan kommer se ut.. Forhoppningsvis ganska lugn + att vi far helgen ledig..

söndag, januari 15, 2006

Oavgjort

Vi lirade borta mot walesarna i Cardiff. Det var en bussresa pa 2 o en halv timme. Planen var lerig sa det var tungt att springa. Jag satt pa banken. Kom in nar de var ca 20 min kvar. Blev helt slut efter tio min... Hade iochforsig nagra lagen pa den tiden men jag blev trott valdigt fort.

Vi ledde med 1 - 0 i halvlek, dom kvittera 10 min in i andra. Vi var dock narmast att vinna. Erik hade en nick som dom malvakten radda o min retur raddades av en back pa mallinjen..

Nu e det laddning infor cupmatchen borta mot Southampton, som leder hela u18-serien. Vi moter dom pa tisdag sa imorrn blir de ingen skola eftersom vi har forberedning infor matchen. Sen har vi ocksa en bussresa pa 3-4 timmar till Southampton.

fredag, januari 13, 2006

problem med internet..

skall forsoka uppdatera nar jag hittar en dator med bra internetuppkoppling..

måndag, januari 09, 2006

Mandag

Jag har problem med internet i mitt hus sa jag kan tyvarr inte uppdatera sa ofta. Just nu sitter jag pa traningsanlaggningen. Liten sammanfattning:

Fredag. Lugn traning, gick lite pa stan efterat.

Lordag. Match, vi vann med 4-1. Jag satt pa banken. Jag kom inte heller in, tranaren sa att jag hade sett sliten ut under denna forsta vecka efter jullovet...

Sondag hande inte sa mkt...

o idag hade jag sovmorgon o nu hade jag bara gymmet...

torsdag, januari 05, 2006

Torsdag

Annu en tuff dag, iaf var morgonen det. Jag hade fortfarande traningsvark nar jag vaknade pa morgonen...

Vi borjade med "coren" (traning for musklerna runt midjan.. typ..) som tog kanske 30 min. Darefter hade vi 30 min innan vi skulle vara ute pa plan. Match stod pa programmet aven idag. Gick la som de brukar nar jag e seg.. inte sa varst bra.. Sprang dessutom in i malvakten som drog in sitt kna i min hoft... Efter de gick man la inte sa bra.. haltar fortfarande lite.. Men men de e inget att lamna traningen for. Trots ett mal sa gick de inte bra alltsa och jag var la inte jattepigg efter traningen.

Som tur var, var jag inte den enda som var trott sa tranarn bestamde att vi skulle ha en lugnare traning pa eftermiddagen. Som vanligt hade vi ca 2 timmar "lunchrast" och jag tog som vanligt "chicken toast" som idag blev kalkon istallet... iaf sa var de en relativt lugn traning med bara en passningstavling.. men med en stel hoft o en kropp som skulle behovt flera rehabdagar sa blev iinte heller nagot lyckat traning.. men men.. jag kampar pa o hoppas kroppen skall komma tillbaka till normal standard.. o forhoppningvis bli annu battre!

Imorrn vantas en mkt lugn traning eftersom de ar dagen innan match. Men tanke pa min kramp forsta dagen, min "hoftskada" o inte minst mitt relativt daliga spel denna vecka gor att jag troligtvis far sitta pa banken.. Men de e valdigt konstigt i truppen just nu.. troligtvis beroende pa att de varit juluppehall nyss.. Men vi har fatt nagra spelare tillbaka efter skada o en av innermittarna har ju fatt lira med a-laget de senaste sa de skall bli roligt o se hur tranarn far ihop de..

onsdag, januari 04, 2006

Back in England!

Nu har man da kommit tillbaka till "verkligheten" ute pa on. Jag kom hit i mandags kvall o det var hardtraning direkt pa tisdagsmorgonen...

Vi borjade med en 12 min springning.. De e ett test for att se hur manga varv runt fotbollsplanen man klarar. Dom ville aven se hur bra vi har tranat under lovet. Sjalva testen gick bra, fick samma resultat som for en manad sen. Daremot var man ju helt slut efter de sa man var la inte riktigt pa ta pa spelet efterat. Sen att man inte rort en fotboll pa 3 veckor kanske gor sitt ocksa.. Pa eftermiddan blev de spel igen.. inte mkt ratt o de hela slutade med att man far kramp nar de var 10 min kvar..

Imorrn sags de bli en lika hard dag sa darfor var de gott att fa en dag pa college istallet. Nu borjar ju min engelskakurs inte forran nasta vecka sa jag fick vanda hemat nar jag val hade dragit mej upp pa morgonen.. men men.. fick anda nagra timmar i sangen sa forhoppningsvis e jag utvilad.. Tyvarr kanns kroppen lite stel fortfarande sa jag skal troligtvis ner till simhallen o simma lite efter maten.